Recept jsem si vymyslela a k mému překvapení to bylo i jedlé.
Nejprve jsem pokrájela nožičky žampionů na kostičky. Na oleji jsem je osmáhla. Pak jsem přidala na kostičky nakrájenou šunku a na drobno nakrájená rajčata. Směs jsem podusila, dokud žampiony nezměkly. Směs jsem ochutila solí a Italskou směsí od Davídka.
Směsí jsem naplnila posolené žampiony a dala zapéct do trouby. Asi 5 minut před koncem jsem je zasypala nastrouhaným sýrem a dala dopéct.
Plněné žampiony už jsem dlouho nedělala, ty tvoje vypadají hodně jedle:-)))
OdpovědětVymazatAjka
Teda, ten tvůj Lišák je ale "zahradník" ... plněné žampíky mám moc ráda, většinou je plním vaječinou, ale tvoje verze s rajčátky vypadá taky moc dobře ...Marki
OdpovědětVymazat