Třešňovou bublaninu máme doma rádi, ale nějak se nám nedařilo objevit opravdu dobrý recept. Naštěstí se internetem mihlo tohle blonďaté třeštidlo s naprosto úžasným receptem na třešňovou bublaninu.
Po přečtení receptu jsem ihned správně vyhodnotila, že bude nutné dávku navýšit, jinak by byla tato bublanina pro naši rodinu těžce degustační .-)
Dávám rozpis na střední pekáč:
240 g polohrubé mouky
160 g cukru krupice
2 vejce
250 ml mléka
120 ml oleje
1 prášek do pečiva
Vše smícháme a nalejeme na vymazaný a vysypaný plech. Na povrch dáme ovoce. Pečeme na cca 175 stupňů.
Včera jsem zrpacovala 3kg třešní,tak dneska teda vytvořím i bublaninu,dík! ;)
OdpovědětVymazatA zkouselas bublaninu od Dity Pechackove? Je vyyyybornaaaa.Alena
OdpovědětVymazatNezkoušela, díky za tip.
VymazatNezkoušela, díky za tip.
Vymazat